Música i espectacles

Connecting Girls, la festa per a xiques

17/02/2011


Lesbian Spain Connecting GirlsLa web Lesbian Spain Connecting Girls, portal per a lesbianes d’àmbit nacional presenta amb il·lusió la seua primera festa, anomenada "Connecting Girls" i que tindrà lloc divendres que ve 25 de febrer a l’emblemàtica sala Deseo54 a València. Amb esta festa serà la primera vegada que Lesbian Spain sobrepassa el seu àmbit d’internet per a oferir quelcom diferent per a les xiques que formen part de la seua comunitat i també per a totes les que encara no formen part d’ella, oferint-los l’oportunitat de conéixer-se, divertir-se i passar una nit juntes... com no, connectant!

Serà una nit especial per a les xiques, una "ladies night" on vos sentireu especials. Hi haurà photocall, merchandising, sortejos i moltes sorpreses més!

A més, comptarà amb l’animació especial de les millors xiques de l’equip d’animació Slave of Fame i el musicón dels djs residents de Deseo54, Oscar Liv i Jorge Navarro.

El preu d’entrada és de 12 euros amb consumició, però si véns amb el flyer abans de les 2:30 h podràs entrar gratis o emportar-te una segona copa de regal, tu tries.

Per fi una gran festa d’àmbit nacional a València i per a xiques... no te la pots perdre!


---------------------------

Més informació:

Lesbian Spain: www.lesbianspainconnectinggirls.com


Compartix açò al teu Facebook