Música i espectacles

José Galisteo presenta el seu disc Remember per al públic gai en Venial

01/04/2008


Jose Galisteo OT VenialDarrere de tota la polèmica suscitada respecte de la seua orientació sexual... poc queda ja per dir d'aquest xic. Ara pareix que és més clar en les seues declaracions i no es camina amb favades... clar que no li ha quedat una altra alternativa, després que el seu perfil en zenkiu.Net i altres pàgines de contactes gais li hagen delatat.

Però centrem-nos en la seua faceta professional. Aquest xulasso ja té en el mercat el seu primer disc titulat "Remember" i podràs conéixer-lo aquest pròxim divendres dia 4 d'abril en la sala Venial València en primícia per al public gai, presentant el seu disc, fent-se fotos amb els presents i firmant a tot aquell que siga menester.

A José Galisteo el vam conéixer al setembre del 2006, quan va participar en el concurs de televisió "Operación Triunfo”, on gràcies al seu imponent físic va aconseguir un gran èxit entre les xiques i els gais, cosa que li va obrir les portes per a començar la seua carrera.

Al maig del 2007 va gravar el seu primer disc en solitari amb la discogràfica Universal/Valemusic, que arreplega versions de temes número u de les dècades dels 80 i 90. En aquest projecte, que es titula "Remember", José aconseguix fer un disc molt personal ja que ell mateix s'implica tant en l'elecció de les cançons, com en la gravació, producció i promoció.

Actualment, es troba estudiant temes per al que serà el seu segon treball en solitari, que podria vore la llum abans de l'estiu del 2008 i del que potser tinguem alguna primícia aquest pròxim divendres a València.

Així que ja ho saps. Aquest divendres tens una cita amb Galisteo en la sala Venial... en cap altre lloc el podràs gaudir tan de prop.


-----------------


Enllaços: