Música i espectacles

Deseo54, la festa de Halloween més espectacular de València

03/11/2007


TillateEl passat 31 d'octubre i amb motiu de la festa de Tots Sants, Deseo54 va obrir les seues portes amb un muntatge únic a València, apostant fort per l'espectacle més electro punk, que va saber divertir els seus assistents des de primera hora.

Produccions Pleasure, volia despedir-se de la temporada amb una macroproducció, en col·laboració amb València Men Weekend i ho van aconseguir. D'una banda, l'actuació dels Les Olé i per una altra l'animació de Deseo54, Slave Of Fame. Les Olé, un grup madrileny que es definix com a electro punk queer, amb la seua vestimenta peculiar va donar el tret d'eixida a una nit molt terrorífica, amb el seu set de música en directe.

MyAEstilistas.com, va transformar a l'equip d'animació d'Slave Of Fame en els dimonis més transgressors i impactants de la ciutat, amb una posada en escena cuidada fins a l'últim detall. Va delectar tots els assistents amb un escenari que fregava els límits de l'impossible. Davant d'una temàtica tan obsoleta, Deseo54 va tornar a sorprendre amb la seua peculiar visió del millor oci de la ciutat.

I en l'upfloor, la festa d'inauguració de la setmana València Men Weekend, amb una sessió bear a càrrec de Los Padres de Lola, amb temes seleccionats pensant en la temàtica d'Halloween, com Marylin Manson o Rolling Stones, que van posar la guinda a un esdeveniment únic.

Pròximes cites ens esperen en Deseo54, davall la producció d'ExSes (la nova Pleasure), l'evolució d'un nou concepte d'oci, d'una posada en escena impactant i un ambient únic, només en Deseo54.


Més fotos en: tillate.es (José Luis)