Música i espectacles

Tour Freedom 2007 en Deseo 54

15/07/2007


Freedom 2007Freedom naix amb el segle XXI. La seua primera edició se celebra l'any 2000 i des d'aleshores té lloc de forma ininterrompuda. La idea sorgix després de viatjar als diversos “macrofestivals” europeus, en els que es manifesten valors com la tolerància, el pluralisme o la llibertat. Un grapat d'enamorats de la música i, per què no dir-ho, de la festa, decidix provar sort en la Costa del Sol tenint com a base cites del calibre del Mardi Grass de Londres o Sydney.

Nascut com a festival gai, es va transformant en una convocatòria oberta a altres col·lectius per la dinàmica dels propis assistents: gais, heteros, straigths, clubbers… A mesura que Freedom creix, augmenta la seua diversitat però sobretot la qualitat dels seus principals protagonistes i el prestigi internacional, que parla d'una trobada de gents arribades de totes parts, que disfruten en llibertat d'un ambient envejable.

Així, sobre els distints escenaris de Freedom han anat passant figures com Danii Minogue o Mónica Naranjo passant per Alaska, Boney-M o Jocelyn Brown, per posar tan sols uns exemples. El capítol dels DJs que han desfilat per Freedom seria interminable. Basta ressenyar noms com Erick Capfoguer, Sandy Rivera, Martin Solveig, Pedro del Moral, Wally Lopez, Tania Vulcano, Robbie Rivera o el nostre entranyable Miguel Picasso.

Junt amb el festival va nàixer el Tour Freedom, un circuit de presentació realitzat en les sales més punteres de la península, que va acabar de popularitzar esta convocatòria estiuenca i convertint-la en un dels esdeveniments anuals més atractius.

Ara ens encarem a una nova edició, la del gran bot, en la que l'organització de Freedom ha posat tota la carn en el rostidor i s'ha encabotat a afirmar al màxim possible en la confecció del cartell, ubicacions i contractacions, amb el desig de col·locar a Freedom entre les grans concentracions, avantatjant a moltes d'elles per duració, programació, atractius turístics addicionals, climatologia i preus.

Freedom, any rere any contribuïx a convertir la Costa del Sol, la ciutat de Màlaga i Torremolinos en un atractiu destí turístic, sent en el propi Festival Freedom on millor es pot comprovar el creixement de visitants. Vos esperem en Deseo54 divendres que ve 20 per a conéixer el nostre Tour Freedom i tots els detalls del festival 2007!


-------------------------

Més informació: