Música i espectacles

One Two One, la primera festa de l'any

04/12/2010


Fascination! Venial ValenciaGroovelives, el grup promotor valencià que produïx, entre altres, sessions en sales com La3, Picadilly o 47 Social Club ha organitzat per al primer dia del 2011 una festa amb tots els luxes en la discoteca Spook de Pinedo (València) amb 16 hores de música ininterrompuda, espais diferenciats amb diferents estils i tipus de públic, amb programació de djs internacionals, actuacions en directe de primera fila i moltes activitats per a començar l'any de la manera més divertida.

La festa comptarà amb una zona Gay Club especialment dissenyada per a nosaltres, en la que podrem gaudir de les actuacions de La Prohibida, així com de les sessions de Dj Gorrion, Rober Duck, Pablo Cebrián i Dj Hammond. L'animació correrà a càrrec de l'equip de Suck Me!, Felixxxa i Alta Voltaje.

A la sala principal, encapçalaran el cartell Ellen Allien, The Hacker i Thomas Mullor i el completaran un bon grapat de djs convidats per a oferir-nos una sessió non-stop des de les 18 h del dia 1 fins les 6 de la matinada del dia 2.

La festa començarà al parking de la discoteca a partir de les 15 h amb animació i paella gegant, i si no disposes de vehicle propi, tens un bus directe des de la Plaça del Tossal cada 30 minuts, a partir de les 18 h.

---------------------------

Més informació:

Groovelives: www.groovelives.com


Compartix açò al teu Facebook