Música i espectacles

Destination Party revoluciona l'ambient a Castelló

21/02/2011


Destination The Groove CastellónDestination, la nova festa d'ambient creada a Italia es presenta oficialment al nostre país a la sala The Groove, del pol·lígon Los Cipreses de Castelló de La Plana, la qual cosa suposa tota una revolució en l'ambient d'esta capital, poc acostumada a grans esdeveniments enfocats al públic gai i lèsbic.

Aquest mateix dissabte 26 de febrer, Destination Party ens oferirà la seua millor música a càrrec dels djs residents Dani Toro, un dels djs nacionals amb major projecció internacional, Tonet Marzá i Robert Duck, a més de comptar amb uns convidats d'excepció vinguts de la discoteca d'ambient nº 1 del País València: des de Deseo54, dj Oscar Liv i la vocalista revelació Hellen.

Gogós, performances, postada en escena... tot a l'altura de les festes de les grans capitals europees, en un esdeveniment pensat i creat per professionals de reconegut prestigi en l'escena clubbing gai i que ara pots gaudir sense complexes a la teua ciutat, Castelló.

La festa compta amb la col·laboració del portal Adictosalanoche.com, la web Bakala.org i la discoteca Deseo54 de València.

---------------------------

Més informació:

Destination Party

Sala The Groove


Compartix açò al teu Facebook