Música i espectacles

Chico y Chica en el primer aniversari de ShowRoom en Deseo54

22/07/2007


Chico y Chica en Deseo 54Divendres que ve 27 de juliol, se celebra en Deseo54 el primer aniversari de ShowRoom amb l'actuació de Chico y Chica en l'escenari de la sala principal, Oscar Liv com a dj resident i Los Padres de Lola en la sala UpFloor, a més d'una nova i impressionant posada en escena a càrrec de l'equip d'animació de Slave of Fame.

Alicia i José Luis, el duo Chico y Chica es va ajuntar en els 90 per a fer música techno a la moda. Ell, el xic, és també conegut en solitari com a músic i discjockey (Madelman, Dj Madel). Ella, la Xica, és una professional de la veu i la comunicació: locutora de ràdio, presentadora de televisió i locucions de documentals i poliesportius.

En totes les cançons que fan els entra la rialla. El seu primer single "No me preguntes la hora" (Austrohúngaro 2000) va ser sintonia de l'espot del festival Sonar d'eixe any. El seu àlbums "SI" (Austrohúngaro 2001) i ESTATUS (Austrohùúngaro 2004) replets de cançons pop amb programacions techno i lletres costumistes, sensuals i fantasiadores, són utilitzades sovint en passarel·les de moda nacionals i internacionals.

Han compartit escenari amb artistes de la talla de Soft Cell, Fangoria o Samantha Fox. Els seus concerts en directe són una mescla de fredor i carnassa en una atmosfera de playback televisiu. Uns xous que unixen ambiciosos números de màgia, imitacions, acudits, música techno en directe, coreografies imperfectes i jocs "naïve" per a interactuar amb el públic.

Actualment participen en l'exposició multimèdia "Switch on the Power" amb artistes com Yoko Ono, Chicks on Speed o Jon Mikel Euba i han actuat en l'Espai d'Art Contemporani de Castelló inaugurant una arquitectura de Santiago Cirujeda.

En la seua gira d'este estiu 2007 (Bilbao-Barcelona-València-Villanueva de La Jara-Sevilla) presenten el seu nou single Bomba Llatina, amb un total look on mesclen vestuari dissenyat exclusivament per SINPATRON amb complements creats per ells mateixos d'inspiració precolombina i egípcia: cordes, pedres, plomes, trenats, drapats, boles i xicotetes joietes.


-------------------------


Más información: