Música i espectacles

Circuit Festival, el major festival gai del món es presenta a Valencia


01/05/2011


Circuit Festival 2011Molts han sigut els intents d'organitzar un festival per a gais i lesbianes d'alt nivell, pero cap ha aconseguit la fama i renom internacional com Circuit Festival que, baix el segell inconfusible de Matinée, aconseguix atraure a visitants de tots els punts del planeta fins a Barcelona durant el mes d'agost.

No hi ha res comparable en cap altre país. Xicotets esdeveniments esguiten el calendari internacional de festes per a gais i lesbianes, pero tots els anys milers de persones fan un buit en la seua agenda per a visitar el nostre país i per a no perdre's les millors festes, els millors djs i la millor música del moment en Circuit Festival, amb una infinitat d'activitats culturals i d'oci paral.leles al llarg d'una intensa setmana. Barcelona es convertix per uns dies en la capital LGTB mundial i la repercussió mediatica d'este esdeveniment abarca tots els punts del planeta. Sense anar més lluny, al nostre país totes les cadenes de tv i la premsa es fan resó de la notícia, que cada any se supera amb més i més visitants.

Dissabte que ve dia 7, Circuit Festival es presenta en la nostra ciutat amb el seu Preparty oficial en la discoteca Deseo54 amb el patrocini de Gaydar, una festa amb tots els luxes amb Vanesa Klein com a artista principal. La famosa vocalista, estrela principal de Matinée, ens oferira els seus millors temes i les cançons que l'han fet famosa internacionalment, com "Addicted" un de les bombes de l'últim any en totes les pistes de ball.

Ambientació especial, gogós impressionants, regals i sorpreses durant tota la nit en el que, sens dubte, sera el gran esdeveniment d'esta temporada en la famosa discoteca d'ambient valenciana. Una festa que ningú pot perdre's, els xics i xiques més guapos de la ciutat estaran este proxim dissabte nit en Deseo54.


---------------------------

Més informació:

Deseo54

Circuit Festival


Compartix açò al teu Facebook