Música i espectacles

Elecció del xic Chulozero València

12/09/2007


Chulozero

El pròxim 19 de setembre, la discoteca Deseo54 acollirà la celebració del certamen Chulozero València, organitzat per la revista ZERO i que se celebra per primera vegada a València després d'haver passat per altres importants ciutats del nostre país.

Per a participar, tots els candidats han de registrar el seu perfil gratuïtament en la web www.chulozero.com i estar en la sala a la 1.00 h (C/ Pepita, núm. 15 de València).


BASES DEL CONCURS:


FOTOS

Les fotos que s'envien, davall la seua responsabilitat, seran pròpies de qui les remeta, personals, amb plena llibertat artística i amb els plens drets legals sobre el seu ús, exposició i promoció.

Queda prohibit publicar fotografies amb contingut sexual explícit o pornogràfic, discriminatori, calumniós, feridor o amenaçador, així com qualsevol altre material protegit per les lleis de protecció intel·lectual o qualssevol altres que puga violar les lleis vigents. Només amb les teues fotos i el teu àngel hi haurà prou.

VOTS

És el públic que visita la web qui tria amb els seus vots la popularitat de cada usuari.

El vot és únic, de manera que només es podrà atorgar un vot per imatge i visitant.

RANQUING

Tots els dies i en temps real podràs seguir el rànquing de les imatges més votades i les més visitades.

DESENROTLLAMENT DEL CERTAMEN

  1. Per a participar en el certamen d'elecció CHULOZERO HAS D'ESTAR REGISTRAT amb FOTO/S en aquesta web, si per raons de força major demostrables no hagueren pogut pujar-les en temps es permetrà la seua inclusió darrere de la celebració del certamen en què participe. En cas de no estar registrat amb foto i resultar guanyador aquest fet serà motiu de la desqualificació del concursant.

  2. Assistir a la/les festa/s ChuloZero en qualitat de concursant.

  3. Realitzar les proves de fotogènia que el jurat determine.

  4. Si eres el chuloZero triat en la teua Comunitat Autònoma podràs participar en la gran final CHULOZERO a celebrar en el mes de novembre en la ciutat de Madrid.

  5. Quan sigues el GUANYADOR DE LA FINAL CHULOZERO 2008 guanyaràs ser MODEL en reportatge editorial per a REVISTA ZERO, podent fins i tot arribar a ser PORTADA.

COMPOSICIÓ DEL JURAT

El jurat estarà compost en cada una de les diferents festes per: Editor o representant del mateix de REVISTA ZERO, Fotògraf oficial ChuloZero, representant del patrocinador oficial, representant institucional i representant de la sala.


--------------------------------


Més informació: