Música i espectacles

XVI Aniversari de Venial València

23/02/2009


Aniversario discoteca gay ValenciaVenial celebra dissabte que ve 7 de març el seu XVI aniversari, 16 anys sent la sala gai referent en la ciutat de València i situada en ple centre de la ciutat.

Per a aquest dia tan especial, la discoteca comptarà en exclusiva amb el festival Space Of Sound! Que va ser un rotund èxit recentment a Madrid el dia d'any nou.

El Space of Sound World Tour produïx una aliança amb el poder de la indústria de l'entreteniment, un vehicle de llançament a un mercat de consumidors actius, amb estil i que valoren la música i l'oci com un element del seu estil de vida, amb emoció i glamour.

Com dj convidat, aquesta festa comptarà amb Dj Brad. Des de l'any 2001, Matinee Group compta amb aquest carismàtic dj per a formar part d'un dels grups que s'ha convertit en referent de la cultura club a Europa. Brad va ser resident de Souvenir, un dels afters més famosos de Barcelona i en el 2005 deixa la seua residència a Metro per a passar a Space Barcelona. Brad ha sigut durant 8 anys un dels Matinee All Stars i ha punxat en sessions tan importants com a Café Olé, La Madamme, l'Atlàntida, El Mito, Illusion, DBoy, Salvation i un llarg etcètera que, fins i tot, comprén diferents ciutats europees. També és destacable els seus 5 anys de residència en Space Eivissa & Matinee des de l'estiu del 2003.

Dj Brad destacada sobretot pel seu estil propi i les seues mescles energètiques. És tot un referent de l'house internacional. A més, la festa comptarà amb la presència habitual dels residents Venial: Dj Suri i Víctor González.

L'animació especial per a aquesta gran nit estarà capitanejada pel gran Cristian Drak, acompanyats dels espectaculars visuals de Space of Sound i amb regal multimèdia als 300 primers assistents, així com regal de merchandising de Space of Sound.

Tot l'equip humà de Space of Sound i Venial faran d'aqueixa nit una de la festes més especials de València.


------------------------


Més informació: Venial Valencia