Música i espectacles

Devoradors d'oci nocturn: LeClub celebra el seu 7é aniversari

31/11/2007


Le Club celebra el seu seté aniversari els dies 16 i 17 de novembre. En estos set anys s'ha consolidat com un dels clubs més influents de la ciutat de València i la resta d'Espanya. Les inquietuds continuen sent les mateixes: oferir una programació de música electrònica de qualitat, investigar en les noves corrents lligades a la "Culture Club" i col·laborar amb segells i artistes nacionals i internacionals.

Le Club continua proposant nous criteris culturals que s'observen clarament en la seua gràfica corporativa, els seus visuals i en la millora de les seues instal·lacions, sent un clar reflex del que ocorre en els millors clubs del món i intentat transmetre allò que inquieta com a devoradors d'oci nocturn. Tot açò queda plasmat en la programació proposada per al pròxim mes de novembre i els dies especials en què se celebra el seu aniversari.

"Dan Drastic" (Moon harbour/Ger), "Tolga Fidan" (Vakant Records), "My My" (Playhouse/Ger), "Guillaume and The Coutu Dumonts" (Musique Risqueé/Canada), "Mark Broom" (Pure Plastic/Uk), "LLorca" (F comunications /Fr), "Sara Da Pin Up", "Fernado Pineda" ( Elektronische/ MAD), són alguns dels noms a destacar d'esta programació, junt amb les produccions de col·lectius com"Alittlebeat", "Komakino" i els residents de"Le Club", "Nasti Club" y "Leclubdupop".

L'equip de ProduccionesUHF t'invita a celebrar amb ells el seté aniversari de Le Club els pròxims dies 16 i 17 de novembre amb el line-up següent:

Divendres 16

LECLUB :

TOLGA FIDAN LIVE ! (vakant records)
MY MY LIVE + DJ SET (playhouse records)
LONTANO DJ
Visuals: Led Visuals + Visuals Concept by Aerographics + Flan (Insert Coin)
http://www.myspace.com/justmymy
http://www.myspace.com/tolgafidan

NASTI CLUB:

MUNK DJS (gomma records, Alemania)
VLADIMIR DYNAMO (Nasti, Valencia)
DIYEICITO (Nasti, Valencia)
http://www.myspace.com/munkfromgomma

Dissabte 17

LE CLUB: 7Years - Retrospectiva

H4L 9000 + FRAN CAMPOS + DIONI SANCHEZ
Visuals: Led Visuals + Visuals Concept by Aerographics + Flan (Insert Coin)

ANIVERSARI LECLUBDUPOP:

GO HOME PRODUCTIONS + VLADIMIR DYNAMO
http://www.myspace.com/markvidlerGHP


Més informació en: www.produccionesuhf.com / www.myspace.com/leclub