Música i espectacles

Descobrix el sisé sentit de la vida

28/03/2009


Sisé aniversari Deseo 54 ValenciaAixí de suggeridor i contundent serà la festa del 6é Aniversari de Deseo54, un esdeveniment molt especial que l'emblemàtica sala ha preparat per al primer cap de setmana d'abril.

Sis anys junts i on, a pesar de tot, el treball d'un gran equip humà fa que les nits de València, respiren un ambient distint, sent referència en la resta d'Espanya i part d'Europa. El constant sentiment de superació, les ganes d'oferir quelcom distint, de qualitat i sorprenent, que mai s'haja oferit abans i que estiga abonat sempre per les millors empreses del sector LGTB, associacions, portals d'internet, webs de perfils i un infinitat de locals que cada vegada més reconeixen un treball ben fet.

El sisé aniversari serà una festa dividida en dos dies per a poder gaudir al màxim del què Deseo54 ha preparat per a tu. Perquè t'ho mereixes i perquè volen fer-te el millor regal d'aniversari a tu també, perquè tu formes part de Deseo54.

El divendres 3 d'abril, amb la força del millor so house arriba un dels djs més prestigiosos del panorama nacional: Juanjo Martín (SetMeFree Rècords) amb grans èxits a les seues esquenes, entre els que destaquen "Best Progressive House Dj" i "Best Resident Dj in Eivissa", ambdós premis rebuts enguany 2009 (DJMAGS Awards). Juanjo Martín, és el millor so en les festes Heaven i Supermartxé i ha punxat en altres grans festes al voltant de tot el món. Juanjo Martín aportarà amb les seues remixes la part musical del divendres, per a vibrar des del primer moment junt amb els nostres djs residents: Oscar Liv, Jorge Navarro i Dani Daniel.

Però no sols açò. Slave of Fame, l'equip d'animació número u de la ciutat, amb els xulassos més increïbles i amb les seues temàtiques sorprenents, que fan que cada nit el públic es detinga i per un instant deixe volar la seua imaginació, fixant la seua mirada en l'escenari principal de la sala i gaudint d'autèntiques posades en escena úniques. Slave of Fame fa de cada nit l'espectacle de la teua vida.

I el dissabte 4 d'abril, el colofó final rodejats del millor ambient de la ciutat, amb centenars de convidats d'excepció i una plantilla Deseo54 d'etiqueta, faran que aquest aniversari siga una nit única. Per a la posada en escena dirigida per Ismael Lozano, Slave of Fame i animació convidada et presentaran "Birthday Sensation", amb un muntatge audiovisual exclusiu i uns xics i xiques desitjosos de celebrar amb tu el major esdeveniment del cap de setmana a València.


------------------------


Més informació:

· www.deseo54.com
· www.myspace.com/juanjomartin
· www.slaveoffame.com
· www.tilllate.es