Música i espectacles

4t aniversari de Clams Disco Castelló

01/04/2009


Discoteca Clams CastellóAquest pròxim dissabte, dia 4 d'abril, la discoteca Clams de Castelló celebra amb tots els luxes el seu Quart aniversari. Quatre anys han passat des que un grup d'amics decidira invertir en quelcom que, fins llavors, es considerava impensable per a una ciutat com Castelló: que tinguera una oferta lúdica i d'oci per al públic LGTB, tal com ho tenien fins llavors les grans ciutats.

Avui en dia han canviat moltes coses i Clams Disco és un referent en tota la Comunitat Valenciana, convertint-se cada nit del cap de setmana en un formiguer de gent que busca gaudir de la música i la festa, sense complexos i orgullosos de la seua condició.

Per a aquesta nit d'aniversari tan especial, han preparat una gala molt especial per a agrair a tot el seu públic que hagen confiat en ells al llarg de tots aquests anys. Podràs gaudir d'un gran espectacle a càrrec de les drags Carla+, Divax i Fitta que junt amb Suckoo oferiran un xou en majúscules, amb actuacions i una posada en escena mai vistos.

Junt amb l'entrada, tot els assistents rebran l'obsequi d'un CD especial de Clams Music, a càrrec de DaBeat dj i si, a més, portes el flyer de la festa tindràs un colpet gratis.

Des de GayValencia.org desitgem a Clams Disco molts més anys d'èxits. Segur que serà una gran nit.


------------------------


Més informació:

· Clams Disco Castelló