Moda

Uhhh... i esta Tardor, què?

Per Structure Menwear

< Tornar

 

Amb noms que canvien de país a país, els jeans, vaquers, pantalons de mescla o texans són els millors companys de l'home actual. Còmodes, fàcils de combinar i molt pràctics, esta peça és una de les poques que mai va a passar de moda i sempre es conservarà com un element essencial en l'armari de tot home i dona.

Com triar el vaquer que millor senta? La resistència, la forma del cos i el preu poden ser decisius en l'elecció. Una pista: el més car no sempre és el millor.

Ací tens una guia que t'ajudara a triar l'indicat per a tu.

 

 

Regular

Bàsic i de tall recte solen ser de tir llarg. S'adapten a qualsevol figura i són fàcils de combinar. Recorda fer un dobles als baixos et faran lluir còmode i molt mes alt.

 

Boot Cut

Este vaquer de tir baix va de pitillo a recte. Senta bé a tot tipus de figura. Dóna un aspecte descuidat i trendy al mateix temps, perfectes per a eixe un look casual i modern que busques.

         

Slim

Pantaló estret quasi pitillo de tir baix i al maluc. Aconsellable només per a hòmens prims. Pots combinar-los amb Converse i camisetes curtes fins a la cintura deixant, entreveure la teua roba interior.

 

Thin Finn

Si vols aconseguir un aspecte Rockin, estos són per a tu. Estrets del turmell al genoll i mes amples fins al maluc, de tir llarg i butxaques baixes. Pots combinar-los amb sabatilles franel·la i americana.

         

Straight

La comoditat feta pantaló. Este vaquer elàstic i de tir baix permet adaptar-se a la figura però sense estrényer. Són magnífics si tens bon cos i pots adaptar-los al teu estil de vida.

 

Baggy

Vaquers de tir llarg i amples, molt còmodes a l'hora de moure't. Si busques un look Hopero ací els tens, són perfectes. També pots combinar-los amb Converse o sabatilles d'estil ample.

 

--------------------------------------------

Nudie Jeans Co, disponibles en:

Loft VLC · Plaza Doctor Landete 3 · 46006 València (Russafa) Tel. 96 3442133. www.nudiejeans.com/fitguide