Moda

< Tornar

Swimwear collection Summer 2007


XTG. La firma canària ens presenta per a este estiu una atrevida col·lecció on mescla l'esportiu amb el casual, un look vintage que no et farà passar desapercebut.

Esta firma estampa en cada un dels seus banyadors la força, energia, sensualitat i masculinitat que l'home actual necessita per a ser el centre de les mirades en este món cada vegada mes competitiu.

Estos banyadors afavorixen la figura masculina ressaltant els seus atributs, si vols ser diferent i un punt d'atracció fes-te amb un este estiu.

--------------------------------------------

Per a veure tota la col·lecció visita:


Gabriel Crossier. Este canari radicat a Barcelona confecciona i produïx les seues peces amb edició limitada, és a dir de cada prenda es confeccionen un màxim de deu unitats iguals. Es tracta de peces dissenyades per a l'home atrevit i sobretot per a aquell que vol ser diferent.

Cada una de les col·leccions d'este dissenyador estan motivades per diferents paradigmes de la vida. Esta ultima col·lecció Collage esta inspirada en els artistes que treballen la tècnica des de 1912 fins als nostres dies.

Estes prendes estan dissenyades per a adaptar-se al cos i donar-li un bon gust als sentits sobretot a la vista.

--------------------------------------------

Visita: