Moda

Tria la teua nova roba interior

Per Structure Menwear

< Tornar

 

Life iz Pantz és una marca de fàbrica relativament nova, amb articles molt versàtils i únics. Són la perfecció quan parlem de peces de roba íntimes, només fixa't en tot l'horitzó de possibilitats que tenim en un sol dia, ja que t'oferix roba interior, trage de bany i clubwear.

Les seues ratlles horitzontals aconseguixen un efecte visual que realça i atrau l'atenció de certs individus del sexe masculí. Sona dubtós, però t'assegure que funciona.

Actualment tenen 13 models en el mercat, tots plens de color. Segur que trobaràs l'ideal per a tu. De moment només estan disponibles per a cintures talla 32 o menys.

Life iz Pantz
   

AussieBumAussieBum va ser concebut sobre les vores de la platja Bondi a Sydney (Austràlia) i va camí de convertir-se en la nou icona australiana de la moda íntima i de bany per a home.

La nova col·lecció d'AussieBum inclou cridaneres ratlles retro, banyadors i calçotets de tall quadrat molt “funky” i una selecció de dissenys inspirats en el “flower power”.

Al mateix temps que manté una forta imatge masculina, AussieBum crea peces que reflectixen un estil de vida per a l'oci i temps lliure sense que els seus dissenys seguisquen els dictats de la moda, permetent així que puguen dur-se al llarg de moltes temporades. Els dissenys d'AussieBum inclouen estampats que capturen el període retro “cool” de la moda a Austràlia. AussieBum utilitza colors brillants, forts i atrevits combinats amb diferents teixits.

Són una opció que no has de deixar passar, sobretot a l'hora de mostrar la teua força interior.

   

DT Underwear és una reverència al color, un envol al passat, un nou i fresc estil retro. Des que van entrar al mercat, han creat una espècie de revolució.

Esta línia australiana està creada per a esperits jóvens i desenfrenats, segurs i extravertits. El seu tall retro i la cadera són ideals per a definir el cos i marcar el teu propi estil.

Ja estan disponibles a Espanya i podeu trobar-los en botigues especialitzades en roba interior i d'home.

 

 

------------------------------------------

DT Underwear


Life Iz Pantz, AussieBum y DT Underwear de venda en Structure Menwear. Telf. 963 065 560.