The Paradise Gay Bear Meeting
Primera Trobada Internacional Bear "The Paradise" a Gandia

Entre el 13 i el 15 de juliol la platja de Gandia acull en un resort 4**** la primera trobada internacional de bears, chasers, chubbies y admirers en un esdeveniment amb una gran projecció internacional.

Pipi Pinto: Egoland 5.0
Egoland 5.0

Mitjançant les imatges que Pipi Pinto ens presenta en la seua exposició "Egoland 5.0" s'auto-examina analitzant la comunicació no verbal en moments d'alts estats emocionals positius, com se sent i com fa sentir als altres.

Eropean LGTB Survey
Participa en la major enquesta LGTB feta a Europa

Esta enquesta servirà per a prendre la temperatura a les persones LGTB de tota Europa i, a partir d'ella, poder exigir polítiques proactives per a combatre la LGTBfòbia a nivell de tota la Unió Europea.

El esperanza: TeatrodeCerca
El Esperanza: pot la por afonar a l'amor?

Els actors Oriol Grau i Paco Romero interpreten de manera intensa a una parella gai que, en ple sopar de Nadal, es juguen la seua supervivencia davant de les seues pitjors pors. Fins a l'11 de març en el Teatro Círculo de Valencia.

Nit Lambda
Nit Lambda:_25 anys per la diversitat

El Col.lectiu Lambda esta enguany d'aniversari. Són 25 anys lluitant pels drets, la dignitat, la diversitat i la igualtat i volen celebrar-ho amb un espectacle com cal i els ingressos del qual aniran destinats a la lluita contra la sida.

Deseo 54

Visita'ns també en: Facebook

Guia Gai València

Guia gai Benidorm

Guia Gai Alacant

Guia Gai Elx

Guia Gai Castelló

Reportatge de fotos Orgull 2010