Erotisme

Ilici Augusta Thermae: la primera sauna gai d'Elx

02/12/2007


Des de fa uns mesos, la ciutat d'Elx està tenint un ressorgir en quant el que a serveis dirigits a gais i lesbianes es tracta.

A més del recent trasllat a un local molt major del sex-shop "Exzess", un clàssic en la ciutat que ara podràs trobar en el carrer Sant Isidre, cal sumar l'obertura d'un nou pub anomenat "Germanes meues", del que pròximament parlarem en aquesta mateixa web, en el Passatge Almórida, darrere de Mango.

Però possiblement una de les obertures que mes ha donat que parlar en tota la província d'Alacant ha sigut, el passat dia 12 d'octubre, de la primera sauna gai de la ciutat: "Ilici Augusta Thermae". Més de quatre-cents metres quadrats recreant en el seu ambient la Roma dels cèsars.

Sexo en Elche

En aquestes noves instal·lacions, àmplies i que cuiden la higiene al màxim, podràs perdre't pel seu enorme laberint amb 19 cabines, remullar-te en el seu acollidor jacuzzi o obrir-te els porus en les seues saunes de vapor i seca. Morbo assegurat en un recinte que et farà vibrar com a boig de plaer.

Sense cap dubte, en la ciutat de les palmeres et menjaràs els millors "dàtils" de la teua vida...

Cuarto oscuro en Elche

Ilici Augusta Thermae
C/ Bisbe Winibal, cantó amb José Sánchez Sáez (barri d'Altábix).
Horari: Domingo a dijous, de 15 a 22 h. Divendres i dissabtes, de 15 a 24 h.
Preu: 10 € excepte dimarts i dijous, dia del client.

Per si et perds o desitges més informació, pots telefonar al número: 686 432 214