Erotisme

El meravellós món dels joguets de sex-shop (3a part)


01/05/2009. Per Ramón Fenoll (Exzess Sex-shop Elche)


Tornant als meravellosos articles per a gaudir del sexe anem a exposar-vos alguns d'ells, que encara coneguts visualment molta gent no sap molt bé qual és la seua funció exacta i la seua utilització correcta.

Leather CockringMolts de nosaltres hem vist en alguna pel·lícula pornogràfica o a algun xulasso fent un striptease que porta posada una goma al voltant de les seues parts íntimes. Doncs bé, a eixe anell se l'anomena Cockring. La seua funció és la de retindre mitjançant pressió la sang en aquestes parts amb la intenció que el penis es pose més dur i parega per consegüent més gran, donant una sensació de control i poder absolut sobre aquest. Se sol utilitzar quan hi ha algun problemeta d'erecció, per a arreplegar els testicles quan aquests tendixen a ficar-se cap a dins del cos o per simple estètica.

Pots trobar cockrings de diversos materials, però els millors són els de goma, que tenen diverses mesures que van des dels 40 als 60 mil·límetres de diàmetre. És recomanable utilitzar sempre una mesura que no oprimisca massa, ja que no és gens bo que estrenya fins que quede com una albergina madura. Que oprimisca un poc és suficient. Després n'hi ha de cuir, que són regulables ja siga per mitjà de tatxes o un altre sistema. Personalment aquests són els millors ja que un pot regular-ho quant vullga les vegades que vullga, perquè depenent del moment pots necessitar que estiga més o menys apretat.

Al mercat trobaràs a més infinitat de tipus de cockrings: dobles, triples, per al penis només, etc. Per als principiants recomane els senzills, en especial els regulables de cuir. Per als entesos en l'assumpte... què vos vaig a comptar jo?

Un altre article que sol despertar curiositat i el qual recomane encaridament són les dutxes anals o els ènemes. Ambdós servixen per a fer llavats rectals i deixar-te diví per a l'ocasió, perquè no és gens agradable penetrar o ser penetrat i trobar-te amb algun entropessó del menjar anterior.

El més efectiu és la dutxa anal, que consistix en un tubet que en introduir-ho dins de l'anus solta desenes de xorrets d'aigua que netegen el recte en profunditat i amb uns resultats impressionants. Aquest tubet va connectat junt amb una manegueta a la dutxa, amb la qual cosa evites el llavat típic amb l'ènema, que has de fer postures impossibles, anant i venint al vàter i embrutant-ho tot fastigosament. Així que, per als que no vullgueu donar sorpresetes incòmodes el millor és una dutxeta rectal i au!, la més pulcra del barri.


----------------------------


Pots adquirir tots estos articles recomanats en:

Exzess Sex Shop
C/ Sant Isidre, 21 (darrera de la Universitat CEU, antigues Carmelites)
Tel. 966 61 40 30