Erotisme

El meravellós món dels joguets de sex-shop (1a part)

02/10/2007 Per Ramón Fenoll


Preservativos

Si en el primer d'este grup d'articles quedava clar quins tipus de lubricants, condons i la resta de potingues eren els més adequats per a gaudir del sexe, ara en esta segona part exposaré l'ús d'articles un poc més sofisticats.

Segur que a molts la idea d'utilitzar consoladors o vibradors puga paréixer quelcom sobrenatural. Però eixe pensament no ve ni més ni menys que pel desconeixement dels mateixos. Què millor que cobrir totes les necessitats nostre cos?

El passiu troba en un consolador o un vibrador (consolador amb vibració) un amant molt efectiu amb el que estimular el meravellós punt G ja siga en solitari o en parella; i l'actiu, si és de ment oberta i amb el suficient morbo, s'estimularà visualment al donar-li plaer a una altra persona.

Consoladors o vibradors podem trobar de mil tipus. La diferència entre ells consistix en el material de què estan fets: els teniu de plàstic, vinil, silicona, làtex i de ciberlàtex. Els més aconsellables són estos últims, que són els que més s'assemblen a la carn i millor s'adapten al cos. No obstant això, no duren tant com els de làtex. Molts dubten entre el consolador i el vibrador: sense cap dubte un consolador amb diversos tipus de vibració és el millor per a aconseguir estimular al cent per cent el nostre punt G.

Per a aquells que volen engrandir el diàmetre del seu anus i no volen utilitzar consoladors o vibradors, poden recórrer als Plugs, uns consoladors en forma de con que es van introduint en l'anus a poc a poc i, una vegada dins, es deixa allí perquè este el vaja obrint sense traumes.

Un dels articles que més sòl aconsellar i que millor estimulen tant el punt G com qualsevol altre punt erogen, és la bala vibradora. La bala vibradora és un aparell amb forma de bala o bola que vibra (recomane els que tenen diversos tipus de vibració) i que a l'introduir-la en l'anus o sobre mugrons, gland, testicles, etc. pot provocar un plaer sense igual.

Del mateix estil també podem trobar, per als amants de l'excitació dels mugrons i escrot, pinces amb vibració...una passada!

I com no parlar dels Succionadores de penis o Allargadors?

Senyors: paren atenció amb estos aparells, que un mal ús d'estos pot provocar esquinçaments i cardenals perpetus. Si s'utilitza un succionador ha d'utilitzar-se sempre amb molta cura: no succionar el membre més de cinc segons i no repetir l'operació més de quinze vegades. Amb perseverança, es poden aconseguir resultats positius però mai seran tan eficaços com els dels allargadors d'última generació, com el “Andropenis Estendre” un aparell de tracció que allarga definitivament el penis, cosa que l'altre no fa.

Amb imaginació i morbo, el sexe pot ser molt més plaent. Obriu la ment.. i tot el que vullgueu!


----------------------------


Pots adquirir tots els articles recomanats en:

Exzess Sex Shop
Replaceta de l'Espart, 10 (junt pàrquing Gran Teatre) ELX
Pròximament trasllat a c/ Sant Isidre, 21.
Tel. 966 61 40 30