Erotisme

El meravellós món dels joguets de sex-shop (1a part)

21/05/2007 Per Ramon Fenoll


Preservativos

Pareix mentida que a estes altures la gent siga tan estreta de ment quant al sexe es referix. Continua existint massa prejuís i tabús respecte d'això. No hi ha més que escoltar la típica conversació mariquil sobre la idea masclista-negativa del passiu i el valent i dominant de l'actiu. O, sinó, quan exposes als set vents amb tots els pèls i senyals, l'últim polvasso que vas tirar. La majoria s'enrogix i la primera cosa que li ve a la llengua és: I què porc eres! (això sense comptar filies com ara pluges daurades, blanques i cagaleres diverses. Ací ja es munta la de sanquintín).

I el que més sorprén, i sobre eixe tema parlarem ara, és l'increïblement desconegut que resulta el meravellós món dels articles de sex-shop: consoladors, arnesos, cock rings, butt plugs, etc.

La primera cosa que a un li ve al cap és que només utilitzen estos articles parelles desesperadament monòtones i individus solitaris amb mentalitats vicioses… res més lluny de la realitat! Normalment, aquelles persones amb la mentalitat més oberta al gaudi màxim de la sexualitat són les que recorren a este tipus d'articles. Vos imagineu triplicar el vostre plaer? Aleshores, al llarg de diversos capítols vos donaré un bestreta sobre certs aparells que vos tornaran els ulls com a la xiqueta de l'exorcista.

En primer lloc i començant per allò suposadament més light, tenim els lubricants.

-Per favor, em dóna un pot de vaselina?

VASELINA? Haurà's vist marica més antiga! Per l'amor de Déu, és que l'última pel·lícula que has vist va ser “A la caza” o és que eres supermegafan dels Village People?

La vaselina, eixe potet rosa que les nostres mares es compraven per a endurir-se les ungles no servix per a lubricar cap orifici, és més, és fatal per al làtex, si és que s'utilitza condó i, si no s'utilitza, la seua lubricitat és pràcticament nul·la (agafa massa).

Així que heu de demanar sempre lubricant. Ara bé, varietats hi ha mil, però principalment et trobaràs amb estos tipus:

  • Lubricant amb base hidrosoluble (neutre o amb sabors) compatible amb el preservatiu i la lubricitat del qual és fantàstica sempre que porte poca glicerina. Atenció a açò! que no et venguen gat per llebre.
  • Lubricant ultradilatador, ajuda prou en aquells casos on la penetració és dolorosa.
  • Lubricant amb base greixosa. Incompatible amb el preservatiu però fantàstic per a fist fucking (ficar puny i avantbraç en la cavitat rectal) o introducció de dildos de grandàries considerables.
  • Ah, se m'oblidava, i molt recomanable per a aquells que desitgen una sensació extra utilitzar lubricant calorífic.

Després, per a aquells que els encanta els jocs preliminars què millor que un bon oliet afrodisíac, un xocolate corporal comestible, uns polsets o cremes de sabors? La imaginació és imprescindible per a gaudir del sexe. Quanta avorrida hi ha pel món, Déu meu!

Si parlem de condons, que sapieu que no sols estan els de tota la vida, com els dic jo, si no que podeu trobar per exemple:

  • Per a aquells que vos queda el condó com una botifarra a punt de rebentar, que sapieu que hi ha distintes grandàries en diàmetre i longitud. I bo, per als que els fan ula-hop, també hi ha grandàries xicotetes.
  • Per a aquells que voleu sentir més, estan els condons extrafins (utilitzeu prou lubricant, perquè no es trenquen) i els de poliuretà. Estos últims se solen utilitzar quan u és al·lèrgic al làtex, però també quan vols no notar pràcticament que portes condó… són una passada!
  • Per a aquells que voleu que vos estimulen més, teniu els condons estriats i puntetjos.
  • Per a aquells que voleu donar-li un toc de fantasia a l'assumpte, els condons amb sabors i olors. Atenció amb els què tenen formes d'animals, objectes volants no identificats i utensilis culinaris, no són segurs.
  • Per a aquells nostàlgics dels joguetets d'antany: els condons fluorescents. Qui no ha dormit amb un gusiluz entre els seus bracets de xicoteta?

Marques de condons seguríssimes i molt recomanables són: World Best, RFSU i Prime.

En el pròxim article vos parlaré de certs aparells, una miqueta més sofisticats, que de ben segur vos interessarà una cosa mala...


----------------------------


Ah, i per a qualsevol consulta, ja sabeu, ací estic:


Exzess Sex Shop
Replaceta de l'Espart, 10 (junt pàrquing Gran Teatre) ELX
Tel. 966 61 40 30