Enllaços molt recomanables

> Tornar

 

Webs dels col·laboradors de GayValencia:

 

www.exzess-sexshop.com
 
www.deseo54.com
 
Gay Benidorm
    Gay Benidorm

Des de fa ja una dècada, Exzess es el teu sex-shop a la ciutat d'Elx. Tot un referent a les comarques d'Alacant.

 

La discoteca amb més glamour de tota la ciutat de València. El lloc on es concentra el públic més jove i amb més ganes de festa les nits del cap de setmana.

 

La més completa i actualitzada guia gai de Benidorm, amb multitud de serveis com per exemple reserva directa d'allojtament.

         
www.cafedelaseu.com
 
www.venialvalencia.com
 
www.acontarmentiras.com
Café de la Seu Valencia   Discoteca Venial  

Des de 1978 omplint les nits de l'ambient valencià. La cafeteria i terrassa amb més solera i la més concorreguda de tota la ciutat.

 

La discoteca amb més solera de València. Un clàssic a la orde del dia. La sala amb el millor bon rollo i la millor festa per a totes les nits de l'any.

 

Dansa del ventre, capoeira, pilates, funky... a més d'exposicions i altres events culturals. Un interessant lloc d'encontre a Benimaclet.

         
www.twingaviajes.com
 
www.loquesalga.com
 
www.loquesurja.es
  Lo que salga   Lo que surja

L'agència de viatges de València totalment dirigida als gais i lesbianes. Grans ofertes per als destins que més ens interessen.

 

La paròdia de Lo Que Surja, s'anomena "Lo Que Salga". Històries delirants amb personatges impossibles i tot un desplegament d'ingeni i efectes especials.

 

La sèrie gai amateur més famosa es roda en València. Tota una revolució mediàtica amb milers de seguidors en tot el món.