Cultura

Solos ante el peligro

Per Santi. València

< Tornar

"A contar mentiras" vol consolidar-se com un espai on ocórreguen coses, en el que hi haja sempre alguna cosa per la que meresca la pena apropar-se a Benimaclet a xafardejar.

El 25 de març hi ha partida doble: per un costat s'inaugura l'exposició d'Alvaro Tamarit, un pintor que utilitza el suport del llenç per a afegir-li color i materials naturals, sobretot fusta i arrels, en una reflexió sobre el temps, la ciutat i la manera en què l'habitem, qüestionant-se sobre com ens situem de lluny dels entorns naturals i la facilitat amb què podríem connectar-nos (algunes obres recorden els projectes de Hundertwasser).

Per a acompanyar, s'oferix també una nova entrega de les "Sesiones Mentirosas", que esta vegada porten per títol "Solos ante el peligro". Tres músics i tres ballarins s'enfronten amb el Like a Virgin de Madonna, interpretant-lo a la seua manera. L'encontre Ballarí/Músic es dóna per primera vegada en la tarima, deixant tot l'espai lliure a la improvisació i a la composició instantània.

Com esta vegada l'acte és gratuït, no pots posar com a excusa que vas fatal de pasta. Així que a les 21 hores del dissabte 25 de març vos vull a tots allí per a fer bulto, fingir que sou uns culturetes i disfrutar d'un combinat fantàstic d'art, dansa i música.

No trobaràs res d'estes característiques en cap altre lloc.

I sense que servisca de precedent, esta vegada no mentisc.

 

-------------

Més informació en:

A contar mentiras
C/ Leonor Jovaní, 12 b (València-Benimaclet). Telèfon: 685 463 757

www.acontarmentiras.com