Cultura

Egoland 5.0

27/04/2012


Pipi Pinto: Egoland 5.0La vida és rara. Tota ella ompli de circumstancies, de situacions, d'actuacions que es van quedant en el teu interior i que reapareixen una vegada i una altra, per a la teua alegria o per a la teua desgracia.

Mirades, sons i malsons que una vegada decidixes compartir amb els altres, com esperant eixe acostament que et dona la por emocional necessaria per a adaptar-te a un mitja concret i que et provoca angoixa i t'ajuda amb la supervivencia davant de situacions de perill.

L'actitud és la forma en que enfrontem la vida i les seues circumstancies, en un conjunt de creences que posem en practica entorn d'un objecte o situació. Com tota estructura mental, pot jugar al nostre favor o en contra nostre, en les relacions socials l'efectivitat de la nostra actitud és el resultat de les nostres creences, desitjos i el nostre context, més la suma de les creences, desitjos i context de la persona amb la qual interactuem en una situació concreta.

Mitjançant les imatges que Pipi Pinto ens presenta en la seua exposició "Egoland 5.0" s'auto-examina analitzant la comunicació no verbal en moments d'alts estats emocionals positius, com se sent i com fa sentir als altres.

Interacció simbolica que actua sobre els objectes del seu món particular i interactua entre nosaltres a partir dels significats que els objectes i les persones tenen per a ell. A partir d'estos símbols, l'autor es permet transcendir a l'ambit de l'estímul sensorial i de la immediatesa, ampliar la seua percepció i la teua percepció de l'entorn, facilitant la imaginació i la fantasia.

----------------------

L'exposició romandrà al Café de la Seu de València del 27 d'abril al 23 de maig.

Pots veure un avanç de l'exposició a la web: www.cafedelaseu.comCompartix açò al teu Facebook