Cultura

La Coja ho perd tot al Carme Teatre

Per Santi. València

< Tornar

La Coja Dansa: Mucho que perderDe veritat creus que et perds sempre la millor part?

Cada ull, cada persona, veu la vida des d'un lloc particular i intransferible. Amb esta peça, La Coja Dansa busca intensificar eixa sensació oferint paisatges i orientacions parcials que només aprecien uns pocs, regalant llocs on una mirada és compartida per la resta per mitjà de càmeres mòbils i pantalles, prioritzant punts de vista que d'una altra manera romandrien ocults a l'espectador.

Mucho que Perder és una peça on l'espectador es veu obligat a decidir, a enfrontar-se amb eleccions i a quedar-se amb el dubte. M'he perdut alguna cosa més interessant que el que he decidit veure? És un treball enèrgic, dur, ple de desencontres, on els intèrprets s'esgoten, es qüestionen, no es posen d'acord, es barallen per ocupar llocs on atraure més l'atenció.

La Coja Dansa ha donat des dels seus inicis un paper molt important a l'audiovisual, a la inclusió d'imatges capturades en directe que oferixen cares desconegudes a l'espectador. En esta peça van un pas més enllà arribant a oferir les càmeres a l'espectador, col·locant el públic de manera que se subvertix la frontalitat tradicional, interrompent la visió total de l'escenari…

La Coja perd la perspectiva, perd la comunicació, perd de vista, perd oli…

Gràcies a la bona acollida que va tindre en la seua estrena, la Coja torna al Carme Teatre (València) de l'1 al 4 de febrer. Si t'ho perds, t'estàs perdent a una de les companyies de dansa contemporània més interessants de la ciutat.

 

-------------

Més informació sobre la companyia en: www.lacojadanza.com