Cultura

Exposició fotogràfica d'Enrique Almodóvar a Pálpito

01/07/2011


Kiko Almodóvar FotógrafoAhir dijous, va tindre lloc la inauguració de l'exposició fotografica d'Enrique Almodóvar en el Restaurant Pressentiment de Valencia.

Enrique Almodóvar, més conegut com Kiko, és un conegut fotograf de la nit valenciana, havent realitzat reportatges en les millors discoteques i festes de tota la Comunitat Valenciana. En l'actualitat, és el fotograf oficial Deseo54 i cada cap de setmana ens sorprén amb noves i impactants fotografies, que aconseguix gracies a la participació d'un públic fidel i entregat al seu treball.

Amb esta exposició, Kiko vol oferir-nos una faceta del seu art desconeguda per a nosaltres. Ens demostra clarament que el seu treball va molt més enlla de la nit, mostrant-nos treballs amb una tematica molt variada en la que caben paisatges, monuments, detalls i retrats. Un variat ventall de formes i colors, ambients i situacions, amb el que ens trasllada al seu particular món darrere de l'objectiu.

Pots disfrutar d'esta exposició fins a finals d'agost en el Restaurant Pálpito (carrer Cavallers, cantó amb Plaça de Manises).Compartix açò al teu Facebook