Cultura

Independence Gay organitza el Dia D

09/06/2009


Dia D en Terra MíticaDiumenge 26 de juliol, tindrà lloc en Terra Mítica un esdeveniment denominat "Dia D", organitzat per l'associació Independence Gay amb la intenció de reunir un gran nombre de persones i col·lectius LGTTBH de la zona de llevant, tant de la Comunitat Valenciana com de Múrcia.

L'objectiu és compartir un dia junts i tancar l'exercici 2008/2009 com si fóra un fi de curs. El dia D ha sigut cridat així per la "d" de diversitat i de diversió, en el que s'han programat diferents activitats perquè tots i totes, independentment de si estigueu o no afiliats/des a algun col·lectiu, podeu participar i gaudir d'aquest dia.

Els col·lectius participants en aquesta jornada són Independence Gay, Colega, Gay Valencia, Arco Iris, Alicante Entiende, Anmara, No te Prives i Galactycos, a més de comptar amb el recolzament d'empreses com Resty-Tours, Artegalia Radio, Cafe de la Seu, Terra Mitica, Gay Gandia, Nova Imatge Juanvi Peluqueros, Tejidos JVR, Disco Joker i Restaurante Pop Art.

Per només 28 €, els assistents gaudiran de l'entrada al parc, menjar inclosa, un regal, un espectacle en exclusiva i molta, molta diversió.

Per a assistir a aquest esdeveniment és imprescindible reservar plaça.

Pots trobar més informació en: www.independencegay.com