Cultura

David Guerrero "Lirón" exposa al Café de la Seu

05/07/2011


David Guerrero AchopropDavid Guerrero, en la seua faceta com a Liró, exposa els seus llenços per primera vegada en el Café de la Seu a Valencia del 15 de juliol al 31 d'agost, on es mostraran obres de l'última serie "Concrete", els xicotets "Watchmen" i altres acrílics.

Artista multidisciplinariament i totalment autodidacta, comença el seu camí com a pintor artístic en l'anus 2007 realitzant diversos retrats i no és fins a l'anus 2008 que adopta el pseudonim Liró per a diferenciar esta faceta artística. Des de llavors ha realitzat diversos retrats per encarrec, amb total llibertat d'execució, així com altres obres, que d'una manera o una altra sempre estan relacionades amb la figura o el rostre huma.

Les seues majors influencies provenen del món del comic, especialment en la composició de les pintures, per la qual cosa en els retrats sempre busca una comunicació amb l'observador, destacant les mirades i expressions facials. Tecnica canviant i en constant evolució, que descompon la imatge en formes de colors perque després l'ull de l'observador els reinterprete novament en el seu conjunt.

Series destacables són la serie "Watchmen", que es compon únicament d'ulls en xicotet format i actualment treballant en la serie "Concrete", on l'artista trasllada els murs i les parets del carrer als llenços para de forma esquematica, colorista i directa representar personatges i idees.

A partir de l'anus 2010 desenrotlla una altra faceta artística nomenada "achoprop", consistent en obres que unixen el retoc fotografic amb el disseny grafic per a generar una serie de treballs de propaganda artística amb un cert to de denúncia. Esta faceta es realitza davall el pseudonim Acho, també dissenyador grafic i dissenyador web. Com dissenyador grafic destacar els seus treballs en cartelleria per al Botanic Bear, a Valencia, així com en el Teatro Casa de Vacas de Madrid.

----------------------

Disfruta'ls este estiu en el Café de la Seu amb la refrescant varietat de cafés, tés i la millor Aigua de Valencia de la ciutat.

Més informació a la web www.achoprop.com y a la web del Café www.cafedelaseu.comCompartix açò al teu Facebook