Cultura


Pipi Pinto Egoland 5.0

27/04/2012 Mitjançant les imatges que Pipi Pinto ens presenta en la seua exposició "Egoland 5.0" s'auto-examina analitzant la comunicació no verbal en moments d'alts estats emocionals positius, com se sent i com fa sentir als altres.

   
El Esperanza El Esperanza: pot la por afonar a l'amor?

28/02/2012 Els actors Oriol Grau i Paco Romero interpreten de manera intensa a una parella gai que, en ple sopar de Nadal, es juguen la seua supervivencia davant de les seues pitjors pors. Fins a l'11 de març en el Teatro Círculo de Valencia.

   
José Cano València & Falles, exposició de collages en La Seu

24/02/2012 València & Falles es una col·lecció de collages de José Cano, artista autodidacta i novell, que amb la saeua primera exposició materialitza la seua afició i gust pels collages.

   
Yica Djuric Yica Djuric al Café de la Seu

13/01/2012 Yica Djuric no realitza una obra descomunal, sinó el que és propi del seu temps i lloc: la seua perspectiva és postmoderna, d'una fidelitat peculiar i gestual en cada fragment. La vacuitat no és tal, és el principi pel qual Yica realitza l'obra.

   
María Isabel Mims Erotisme i color en l'obra de Maria Isabel Mims

29/10/2011 Erotisme és el tema de l'exposició de María Isabel Mims que fins el 23 de novembre cobrirà les parets del Café de la Seu, una interessant mostra d'erotisme i color.

   
Rubén Fresneda "Símbolos Fálicos" Una mostra amb els símbols d'una societat fal·locèntrica

14/09/2011 Café de la Seu nos presenta la exposición de Rubén Fresneda "Simbolismos fálicos". El tema de esta exposición se centra en evidenciar la vigencia implícita de una sociedad falocéntrica existente en nuestro sistema social actual.

   
Festival de la Luna València, capital mundial del cinema gai i lèsbic

12/09/2011 El millor del cine LGTB internacional més actual s'estrenara en la ciutat del Túria entre el 16 i el 25 de setembre, en el marc del II Festival de la Luna.

   
David Guerrero Achoprop Una muestra con los símbolos de una sociedad falocéntrica

05/07/2011 David Guerrero, en la seua faceta com a Lirón, exposa els seus llenços per primera vegada al Café de la Seu de València, on es mostraran obres de la última sèrie "Concrete", els xicotets "Watchmen" i altres acrílics.

   
Kiko Almodóvar Exposició fotogràfica d'Enrique Almodóvar a Pálpito

01/07/2011 Més conegut com a Kiko, este popular fotògraf de la nit valencia ens oferix una nova visió del seu treball, una faceta desconeguda per a nosaltres en base a monuments, paisatges i retrats.

   
Jocs Taronja 2011 Més de 200 esportistes i 40 voluntaris participen a València en els Jocs Taronja

02/06/2011 Esportistes de totes les comunitat autònomes del nostre país, a banda de Belgica, Italia, Regne Unit, França, Alemanya i Paisos Baixos es reunixen a València en la quarta edició del torneig lgtb Jocs Taronja, organitzat per Samarucs.

   
Gracia Bosch Reflexió i amor diferent en la Seu

09/05/2011 Fins al 26 de maig, Gracia Bosch ens oferix la seua exposició Reflexió i amor diferent al Café de la Seu de Valencia.

   
Welcome to Valencia Welcome to Valencia: una visió de la nostra ciutat

28/01/2011 L'artista Pipi Pinto torna al Café de la Seu amb una sèrie de fotografies de la nostra ciutat, una visió molt personal de València.

   
Visions of London Visions of London

21/12/2010 Cristina Dols i Pax Lumpur ens mostren les seues fotografies de Londres. Quatre ulls. Dos formes de veure una mateixa realitat: una ciutat nova, al principi estranya.

   
Escala de Grises: Miedos Escala de Grises nua les nostres pors

27/10/2010 Qui no ha tingut cap por vegada? L'estudi fotogràfic EDG ens ensenya en la seua exposició al Café de la Seu que darrere d'una cara maquillada, una cara somrient, pot existir una por.

   
Festival de la Luna Valencia, capital mundial del cinema gai i lèsbic

25/06/2010 El millor del cinema LGTB internacional més actual s'estrenarà en la nostra ciutat entre el 20 i el 26 de setembre, en el MuVIM Museu Valencià de la Il·ltre.Lustració i la Modernitat.

   
Lavin Lafresh Dives bear en el món oriental de Lavin Lafresh

03/09/2010 L'exposició titulada "Kawaii!!" del granadí Lavin Lafresh ens muestra retrats de les dives i artistes més representatius del món gai bear al més pur estil manga.

   
Isabel Miras Somnis d'aigua al Café de la Seu

25/06/2010 Isabel Miras exposa a València fins el dia 15 de juliol la seua col·lecció de quadres inspirats en la mar, un món imaginari i romàntic en tons blaus.

   
Cristina Milán Personatges condemnats a l'ostracisme

01/06/2010 Cristina Milán ens oferix en els seus quadres una particular visió del món des del punt de vista dels marginats, els bojos, els borratxos i tot aquell que està fora del sistema.

   
Sergio Montal Trossos d'històries de Sergio Montal

14/04/2010 Els treballs d'aquest dissenyador gràfic i il·lustrador són collages fets amb fils, cartrons i papers reciclats. Pots disfrutar de la seua exposició "Trozos de historias" al Cafè de la Seu fins el 13 de maig.

   
Santiago Parrés: Exmachine "Exmachine", nus i maquinària industrial

04/03/2010 Santiago Parrés ens oferix un deleit per a la vista amb la seua col·lecció Exmachine, fotografies en un ambient post-industrial inspirades en els clàssics de la pintura i l'escultura.

   
Roberto Benedito Roberto Benedito, a meitat camí entre la pintura i la escultura

14/01/2010 Aquest artista unix les seues dos passions, la pintura i la escultura, en la seua primera exposició al Café de la Seu de València.

   
Pipi Pinto Orellana PopPerLeather PopPerLeather, una exposició que no et deixarà indiferent

15/12/2009 Una exposició amb la que l'autor, Pipi Pinto Orellana, intenta transgredir i mostrar estereotips del món gai os i leather amb personatges reals.

   
Fernando Bronchal El realisme de Fernando Bronchal reflexat en pomes

13/11/2009 Fins el 17 de desembre, este gran pintor realista no et deixarà insensible amb la seua exposició de quadres al Café de la Seu de València.

   
Manuel Vives Yuste Manuel Vives exposa la seua obra en La Seu

15/10/2009 Del 15 d'octubre al 12 de novembre Manuel Vives Yuste, artista autodidacta de Castelló, exposa les seus obres en el Café de la Seu.

   
Alejandro Sánchez Navarro Exposició pop en el Café de la Seu

22/09/2009 Fins el 15 d'octubre, Alejandro Sanchez Navarro exposa en el Café de la Seu les seues pintures al més pur estil pop, colorista i alegre.

   
Divina Madonna Madonna torna a València envoltada d'art

30/07/2009 Fins el 17 de setembre, el Café de La Seu exposa fotografies de Víctor Mínguez i pintures de Romaral i Miguel Hernández amb un únic tema com a fil conductor: la divina Madonna.

   
Dia D Independence Gay organitza el Dia D

09/06/2009 Diumenge 26 de juliol, tindrà lloc en Terra Mítica el "Dia D" organitzat per Independence Gay amb la intenció de reunir un gran nombre de persones i col·lectius LGTTBH de la Comunitat Valenciana i de Múrcia.

   
Orgullo Onda Onda celebrarà per primera vegada l'Orgull LGTB amb una trobada cultural

02/06/2009 El pròxim 13 i 14 de juny Onda acollirà una trobada cultural que servirà com marc per a celebrar per primera vegada l'Orgull Lèsbic, Gai, Transsexual i Bisexual (LGTB) en la localitat castellonenca.

   
Carmina Molés Exposició d'olis de Carmina Molés

02/06/2009 A partir del 28 de maig Carmina Molés exposa al Café de La Seu una col·lecció d'olis inspirats en l'alegria i l'amor que li transmitixen els seus fills. Sensibilitat i fragilitat.

   
Diversa festival LGTBI Elche Diversa'09, festival de cultura LGTBI

13/05/2009 El 2on Festival de Cultura LGTBI Diversa'09 tindrà lloc del 21 al 31 de maig baix el lema "Més visibles, més possibles", organitzat pel Col·lectiu Diversa i l'Institut Municipal de Cultura d'Elx.

   
Marisa Tomás Marisa Tomás exposa "Volums Abstractes" en el Café de la Seu

01/05/2009 Fins el 28 de maig, el Café de la Seu ens oferix la col·lecció "Volums abstractes", on l'artista presenta una col·lecció d'obres treballades com a elements decoratius, on el volum, el relleu i el color és el bàsic.

   
Joan Aguado "Rostros, Surcos y Girasoles" de Joan Aguado en el Café de La Seu

19/02/2009 Fins el 23 d'abril, Joan Aguado ens porta fins a la seua obra més personal, perquè en ella ha deixat girassos de la seua vida. Un fugit cap avant que li conferix un realisme pertinent.

   
Lavadoras sentimentales Marcos Faccio i les seues "Llavadores Sentimentals " en el Café de La Seu

15/01/2009 Fins el 12 de febrer, este artista argentí ens oferix una visió estètica d'un element tan quotidià com és la roba apilada a la llavadora: l'orde dins els caos i el desorde.

   
La muerte y la doncella "La Muerte y la Doncella" en el Teatre Talía de València

08/01/2009 Interpretada per Emilio Gutierrez Caba, Luisa Martín i José Sáiz, és una història que pot succeir i succeïx en qualsevol país que haja patit una dictadura imposada per les armes i el terror, i que ara viu davall la incertesa de la transició.

   
Rodolfo Velasco Rodolfo Velasco exposa"Angeles y payasos" en el Café de La Seu

18/12/2008 Fins el 15 de gener podeu gaudir en el Café de la Seu d'una exposició de fotografia on es presenten emocions i sentiments representats en forma de paiassos i àngels.

   
La Coja Dansa Prólogo del Temblor La Coja Dansa estrena Prólogo del Temblor

22/11/2008 La Coja Dansa, una de les companyies de dansa més innovadores de València, torna al Carme Teatre per a estrenar un nou muntatge des d'una dramatúrgia intensa i un ús del cos veraç i directe...

   
Fama, el musical Fama, el musical

10/01/2008 El teatre Olympia de València ens trasllada, fins a principis de febrer, a l'escola superior d'arts escèniques del carrer 64 de Nova York a principis dels anys vuitanta, on un grup de joves de distintes races i estatus socials lluitaran per objectiu en comú: aconseguir la fama...

   
Dansa València 2007 Dansa València 2007

14/04/2007 Des del 26 d'abril fins al 6 de maig, València s'ompli de dansa. La dansa, llenguatge del moviment, llenguatge universal de les emocions, de la pell i les vísceres, bé mereix este festival. I tu et mereixes anar a veure-ho, triar un dia i una obra i atrevir-te a descobrir perquè els ballarins es deixen la pell en l'escenari, perquè encara hi ha bojos que es dediquen a ballar per a tu...

   
VEO Què veuràs del VEO?

13/02/2007 El festival VEO torna a València. Podrem tornar a gaudir de companyies i muntatges arriscats, experimentals, novedosos, contemporanis. Este any el VEO mira el cos com a objecte escènic i dona molta importància als muntatges on el treball físic destaca com a essència de l'experiencia de contacte entre intèrpret i públic.

   
La Coja Dansa La Coja ho perd tot al Carme Teatre

13/02/2007 La Coja Dansa, una de les companyies de dansa contemporània més importants de la ciutat, torna al Carme Teatre de l'1 al 4 de febrer amb la peça Mucho que Perder. Una obra que combina dansa amb audiovisuals, on l'espectador es veu obligat a decidir, a enfrontar-se amb eleccions i a quedar-se amb el dubte...

   
Danza en Valencia

Inundació de dansa al novembre

12/11/2006 La dansa plena esta setmana la ciutat de València. Portem una bona temporada, amb espectacles d'Ananda, 10&10, Blanca Arrieta… i s'acosta la traca final amb un novembre que pareix dedicar-se al cos i al seu moviment.

   
Alvaro Tamarit El nou Premi Bancaixa d'escultura ens conta mentides

25/05/2006 Arrels que ixen dels edificis, llenços en què s'incrusta la fusta, claus oxidats que servixen de juntes a formes orgàniques. L'obra d'Álvaro Tamarit oferix un collage de materials molt ric entre els que la pintura pareix només un afegit. Pots gaudir la seua obra en Acontarmentiras, fins el 25 de juny.

   
Dansa València Dansa, València!

01/05/2006 El festival Dansa València torna el dia 29 d'abril, Dia Internacional de la Dansa. Si t'agrada la dansa i vols fer-te una idea del panorama espanyol, no t'ho pots perdre. Possiblement siga l'única oportunitat que tens de veure dansa d'altres comunitats a València.

   
Art Làtex Abril en La Nau

19/04/2006 Si estos dies estàs de vacances i no saps què fer, dona't el plaer de passar un matí per l'edifici de La Nau. La Sala Martínez Guerricabeitia ens oferix un apariat impossible: "L'art làtex. Reflexió, imatges i sida" i "Darío Villalba. El Cos Aïllat".

   
L'altre espai La dansa en un altre espai

05/03/2006 A València s'han adonat de la necessitat d'una programació de dansa estable, que beneficia a les companyies i als espectadors i que suposa un enriquiment notable en la cartellera. Per això cal celebrar que un espai com l'Altre Espai s'estiga especialitzant en dansa.

   
Solos ante el peligro Solos ante el peligro

16/03/2006 "A contar mentiras" vol consolidar-se com un espai en el que ocórreguen coses, en el que hi haja sempre quelcom pel que meresca la pena acostar-se a Benimaclet a tafanejar. El 25 de març hi ha partida doble: la inauguració de l'exposició d'Alvaro Tamarit i una nova entrega de les Sesiones mentirosas, que esta vegada porten per títol "Solos ante el peligro".

   
Keith Haring Keith Haring grafiteja a Valencia

09/03/2006 L'exposició de Keith Haring en l'edifici La Nau de la Universitat és una d'eixes que recorres de dalt baix i fins i tot et queden ganes del repàs final. Autor d'una simbologia fàcilment reconeixible per tots nosaltres, l'exposició que li han dedicat arreplega totes les il·lustracions que Keith va fer sobre paper.