Cine i TV: Internet

Primera temporada de "Lo que salga"

< Tornar

Lo que salgaJa vas aconseguir deixar d'entrar tots els dies per a veure-ho. Ja havies aconseguit oblidar-ho. Ja havies aconseguit tornar a dormir... amb aquestes paraules comença el teaser d'una de les sèries més esperades en Internet.

Tots recordem l'accidentada estrena d'una sèrie que, suposadament, parodiava a "Lo que surja". Darrere de l'èxit d'una producció casolana que va acabar tenint resó per tot el país, un grup d'amics va decidir produir una sèrie paral·lela, en clau d'humor i en la que es riuen d'ells mateixos i del món que els rodeja.

Lo que salga va anunciar el seu llançament coincidint amb les celebracions de l'orgull a València, però diferents obstacles tècnics i de censura van retardar la seua estrena, alçant encara més expectació de la prevista, més quan els tràilers que van veure la llum havien sigut un èxit de visites en Internet.

Però allò no va ser més que un experiment. Per a enguany, l'equip de Lo que salga té preparat un autèntica bomba ja que estan acabant la producció de la primera temporada, en la que els seus vídeos van a presentar-se realment com una sèrie formada per capítols curts. La veritat és que el que tots anomenem primer capítol era més bé una pel·lícula de 45 minuts, l'embrió del que serà la futura sèrie. Si hem d'esperar més capítols com aqueix, la veritat és que podríem morir esperant...

Lo que salga ja arrossega un exèrcit de frikis incondicionals que esperem ansiosos els capítols d'aquesta sèrie, per a veure una vegada i una altra sense cansar-nos de repetir els diàlegs i parodiar escenes mítiques, com les lluita dialectal entre Chawen i Babs en la sala d'expulsions de Gran Hormona.

Més bogeria, més maquillatge i més gai... així s'anuncia la primera temporada d'una sèrie que ja no és una paròdia, sinó que s'ha guanyat a pols tindre ens propi.


-------------------


Pots gaudir de la presentació de la nova sèrie en: http://www.loquesalga.com